Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2023. December 03. 10:00, vasárnap | Sport
Forrás: MTI-ORLEN WISLA

Európai kézilabdaligák - Fazekas Gergő öt gólt lőtt a lengyel élvonalban.

Európai kézilabdaligák - Fazekas Gergő öt gólt lőtt a lengyel élvonalban.

A válogatott irányító Fazekas Gergő nyolc lövésből öt gólt szerzett az Orlen Wisla Plock csapatában, amely otthon 32-23-ra nyert a Piotrkowianin Piotrków ellen a lengyel férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.

A liga honlapja szerint a Lengyel Kupa-címvédő Plock 13 meccs után is százszázalékos teljesítménnyel áll a tabella második helyén.


A német élvonalban a TVB Stuttgart válogatott irányítója, Hanusz Egon két lövésből egyszer talált be a Hannover-Burgdorf ellen hazai pályán 32-28-ra megnyert találkozón. A válogatott jobbátlövő Ilic Zoran öt kísérletből három gólt dobott a HSV Hamburg együttesében, amely otthon 36-32-re kikapott a Rhein Neckar-Löwentől. A Stuttgart 14., a Hamburg 11. a tabellán.
A válogatott kapus Palasics Kristóf négy védéssel járult hozzá a CB Ciudad de Logrono 34-31-es hazai győzelméhez a Fraikin BM Granollers ellen a spanyol élvonalban.
Tóth Rajmond nyolc kísérletből hat gólt lőtt a címvédő Barcelonának a Frigoríficos del Morrazo együttesében, amely 38-32-re kikapott a címvédő katalánok otthonában. A CB Ciudad de Logrono a negyedik, a Frigoríficos del Morrazo a 15. helyen áll.

Dörnyei Borisz csapata, a szerb Dinamo Pancevo a harmadik fordulóban búcsúzott a férfi Európa-ligában, mivel az idegenben 33-23-ra elveszített első mérkőzést követően házigazdaként csak 29-25-re győzte le a román CS Minaur Baia Marét. A jobbszélső két lövésből egy gólt szerzett.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.