Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Március 29. 08:42, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Esik a hó megyénk minden részében

Esik a hó megyénk minden részében

Nógrád megye teljes területén havazik. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra eddig személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről bejelentés nem érkezett.

Nógrádmegyer és Salgótarján között egy menetrend szerint közlekedő autóbusz csúszott árokba. Személyi sérülés nem történt, jelenleg a műszaki mentése folyamatban van.
Salgótarján és Szécsény között a 22-es úton forgalmi akadály van. Ez miatt az autóbusz- forgalom szünetel. Síkosságmentesítés az útszakaszon folyamatban van.
Karancsalja és Salgótarján közötti útszakaszon egy kamion akadt el a havazás miatt, ahol a rendőrök az intézkedést megkezdték.
A 2-es főúton a kamion forgalom korlátozását feloldották. Szlovákiába a nemzeti ünnep miatt kamionstop van életben.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteki előrejelzése szerint napközben a csapadékzóna vonul tovább kelet, délkelet felé, ezért a Tiszántúlon és a déli megyékben is sokfelé várható majd eső, miközben délután északon, északnyugaton helyenként a felhőzet is felszakadozik. Az Északi-középhegység vidékén lassabban következik be az enyhülés, ezért itt estig helyenként számottevő friss tapadó hó valószínű, kora délelőttig pedig Pest megyében is számítani kell hó, majd havas eső, néhol ónos eső előfordulására. Az ország nagy részén mérsékelt lesz a légmozgás, csak az Alföldön erősödik meg
néhol a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagyobb részén 1 és 7 fok között, a déli és keleti megyékben azonban 8 és 12 fok között várható, a határvidékeken lesz a legmelegebb. Késő este 0, +5 fokra számíthatunk.
A közútkezelő a megye közútjait folyamatosan tisztítja.
A rendőrség kéri az állampolgárokat, nyári gumival ellátott gépjárművel ne induljanak útnak. Akinek fontos útra kelnie, óvatosan és az út- és látásviszonyoknak megfelelően vezessen.

Címkék: havazás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.