Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Február 23. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Erdélyi Mónika és Gáspár Laci egy hullámhosszon

Erdélyi Mónika és Gáspár Laci egy hullámhosszon

Erdélyi Mónika eddig kérdezett, most énekel a tévéstúdióban. A Nagy Duett szereplőjeként drukkolhatnak neki a nézők. A műsorban Gáspár Laci a partnere.

- Úgy tűnik, egy hullámhosszon vagyunk. Nekem egyébként sem okoz gondot bárkivel megtalálni a közös hangot. Most pedig szó szerint erre van szükség. Teljes egyetértésben igyekszünk beleadni apait-anyait a - reményeim szerint nagyszámú - közös produkcióba. Természetesen nyerni szeretnénk, de úgy, hogy közben jól is érezzük magunkat. Mindketten maximalisták és munkamániások vagyunk, tehát bírjuk a terhelést - bizonygatja Erdélyi Mónika, aki szerint erős a mezőny.
- Nemes versengésre számíthatunk. Majd kiderül, mire elég a mi tudásunk. Ha nagyon idegennek éreztem volna a felkérést, akkor nyilván nemet mondtam volna, és "nem égetném magamat". Szeretem az érzelmes dalokat, a rock azonban nem áll közel hozzám. A Nagy Duettben nyilván keményebb számokat is énekelnünk kell. Elképzelhető, hogy munka közben megkedvelem majd ezt a stílust - mondja Erdélyi Mónika, akinek talkshow-ja egy évtizeden át uralta a délutáni műsorsávot.

Címkék: Gáspár Laci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.