Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2015. Január 28. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Épül a négycsillagos wellness szálló Hollókőn

Épül a négycsillagos wellness szálló Hollókőn

A több szintes épületben jelen lesznek a Hollókőre jellemző tradicionális népi építészet elemei is, a szobák mellett spa- és wellness részleg, öltözők, bár és konferenciaterem is helyet kap.

A szobák kétharmada a falu felé néző kilátással rendelkezik majd. A szálloda földszintjén továbbá helyet kap egy közel hatvan négyzetméteres kerékpár tároló és szervíz, mely szolgáltatások nem csak kizárólag a hotel vendégei számára lesznek elérhetőek. A projekt megvalósításakor az akadálymentesítés mellett kiemelt figyelmet fordítanak majd a megújuló energiaforrások felhasználására is, a költségek közel tíz százalékát a megújuló energiahasznosító berendezések teszik ki. A várhatóan nyárra elkészülő beruházás pályázati támogatással valósulhat meg.

Forrás: radiofocus.hu - Fotó: illusztráció.

Címkék: hollókő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 12:00, csütörtök | Helyi

PTE: a cukorbetegeknél nagyobb rák kockázata, a fiatal betegek szűrése fontos.

A 2-es típus cukorbetegség a szív-érrendszeri és a vese- mellett a daganatos betegségek kockázatát is megnöveli, ezért érdemes rákszűréseket végezni a diabéteszben szenvedők körében.

2024. Május 23. 10:00, csütörtök | Helyi

Tűzesetek és autóbaleset szerdán!!!

Letért az úttestről és egy fának ütközött egy személyautó,Papírhulladék és bútorok égtek,Két helyen kellett kidőlt fák miatt beavatkozniuk a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

2024. Május 23. 09:30, csütörtök | Helyi

Esőben is piros!!!

A 21-es főút salgótarjáni szakaszán a „rendőrlámpa” tilos jelzésén haladt be a kereszteződésbe az a két autós, akiket munkatársaink a szabályszegésen tetten értek.

2024. Május 23. 09:15, csütörtök | Helyi

Zsarolók rács mögött!!!

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói pénz átvételénél érték tetten azt a 26 éves zsarolót, aki társával bűnös módon több mint egymillió forintot csalt ki ismerősétől.