Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2015. Január 31. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Engedély nélkül vágta ki a fűzfát

Engedély nélkül vágta ki a fűzfát

Tetten érték a 32 éves férfit Ludányhalászi külterületén.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a minap érkezett a bejelentés, miszerint Ludányhalászi település végén lévő patakparton ismeretlen személy fát vág ki. A Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen tetten érték a 32 éves helyi lakost, aki - az ehhez szükséges engedély nélkül - az árokpartról, a nála lévő motorfűrésszel és baltával több fűzfát kivágott, melyet a lakására akart szállítani. A rendőrök az eltulajdonításhoz használt eszközöket és a fát lefoglalták, a férfit a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - kezdeményeztek gyorsított bírósági eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.

2024. Május 10. 08:00, péntek | Helyi

Kellemes májusi idő.

Országszerte sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor.

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)