Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2021. Április 15. 15:07, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket otthonában

Engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket otthonában

Az 56 éves ecsegi férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt, közös akció során tartottak kutatást 2021. április 14-én egy ecsegi ingatlanban. A hatóság tagjai a kutatás során egy házilag átalakított lőfegyvert, 43 darab lőszert és egy tárat foglaltak le. Az ingatlan 56 éves tulajdonosa a lőfegyverek és a lőszerek tartásához hatósági engedéllyel nem rendelkezett.

A rendőrök a férfit a Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállították, és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A hatóság tagjai szakértők bevonásával folytatják a büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!