Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2021. Szeptember 17. 14:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Engedély nélkül gyűjtötték a hulladékot

Engedély nélkül gyűjtötték a hulladékot

A szécsényi rendőrök eljárást indítottak a 60 éves férfi és nő társa ellen.

Közös ellenőrzést tartottak a Szécsényi Rendőrkapitányság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Nógrád Megyei Kormányhivatal Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály munkatársai 2021.szeptember 15-én két szécsényi ingatlan területén.

A hatóságok tagjai a két telephelyen nagy mennyiségű fém- és egyéb hulladékot találtak meg és foglaltak le. A beszerzett adatok alapján a telephelyeken a tulajdonosok, egy 60 éves férfi és társa az ingatlanok területén engedély nélkül hulladékgazdálkodási tevékenységet végeztek és így különféle fém- és egyéb tárgyakat halmoztak fel,.

A rendőrök a 60 éves szécsényi lakost és a 27 éves nő társát a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították és velük szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése vétség megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!