Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2021. Szeptember 17. 14:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Engedély nélkül gyűjtötték a hulladékot

Engedély nélkül gyűjtötték a hulladékot

A szécsényi rendőrök eljárást indítottak a 60 éves férfi és nő társa ellen.

Közös ellenőrzést tartottak a Szécsényi Rendőrkapitányság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Nógrád Megyei Kormányhivatal Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály munkatársai 2021.szeptember 15-én két szécsényi ingatlan területén.

A hatóságok tagjai a két telephelyen nagy mennyiségű fém- és egyéb hulladékot találtak meg és foglaltak le. A beszerzett adatok alapján a telephelyeken a tulajdonosok, egy 60 éves férfi és társa az ingatlanok területén engedély nélkül hulladékgazdálkodási tevékenységet végeztek és így különféle fém- és egyéb tárgyakat halmoztak fel,.

A rendőrök a 60 éves szécsényi lakost és a 27 éves nő társát a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították és velük szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése vétség megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 12:00, hétfő | Helyi

Eredményes ügyészi fellebbezés a kitartó rabló ügyében

A Balassagyarmati Törvényszék 5 év 6 hónap börtönbüntetésre súlyosította annak a 23 éves salgótarjáni garázda férfi büntetését, aki kirabolta ivócimboráját.

2021. Október 18. 11:22, hétfő | Helyi

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt négy nap eseményei.

2021. Október 15. 12:00, péntek | Helyi

Letartóztatták a körzeti megbízotti irodába betörő férfit

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a 26 éves őrhalmi férfinak a letartóztatását, aki a rendőrség körzeti megbízotti irodáját törte fel egy társával.

2021. Október 15. 11:02, péntek | Helyi

Ebtartástól eltiltást indítványoz a főügyészség

A Nógrád Megyei Főügyészség keresetet nyújtott be az ebtartástól eltiltás érdekében a Balassagyarmati Törvényszéken az ellen a 41 éves nő ellen, aki kutyájáról nem gondoskodott megfelelően.