Városlista
2021. június 14, hétfő - Vazul

Hírek

2021. Június 08. 09:42, kedd | Helyi
Forrás: police

Emberölés miatt felelhet

Emberölés miatt felelhet

Az 58 éves bárnai lakos addig bántalmazta nevelőapját, amíg az belehalt sérüléseibe. A Nógrád megyei nyomozók lezárták a büntetőeljárás vizsgálati szakaszát.

A rendőrség ügyeletére 2021. január 26-án tettek bejelentést, miszerint egy időskorú bárnai lakost régen láttak, lakóhelyén nem tartózkodik.

A rendőrök a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképp megállapították, hogy az időskorú férfi még 2020 novemberében családi házában hangos szóváltásba keveredett nevelt fiával, aki ezután többször megütötte őt, és addig bántalmazta, amíg hozzátartozója a sérüléseibe belehalt. A terhelt ezután a holttestet az ingatlan melletti gödörbe tette és betemette, amelyet a rendőrök 2021. január 26-án megtaláltak. A nyomozók az 58 éves férfit elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, amelyet követően az illetékes hatóság elrendelte letartóztatását.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a letartóztatásban lévő 58 éves bárnai lakos ellen befejezte, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 11. 11:38, péntek | Helyi

Így közlekedtek Ti! - pályázat

Diákok egyénileg és egy általános iskola osztálya is készített és juttatott el pályaműveket a megyei rendőr-főkapitányságnak.

2021. Június 11. 10:45, péntek | Helyi

Közúti közlekedési ellenőrzés Salgótarjánban

Közúti közlekedési ellenőrzést tartottak a Nógrád megyei rendőrök a megyeszékhely bel-, és külterületén.

2021. Június 10. 11:52, csütörtök | Helyi

Viseljen védőfelszerelést! - videó

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága kisfilmmel hívja fel a figyelmet a biztonságos motorozásra.

2021. Június 10. 09:19, csütörtök | Helyi

Versenyautó-tesztelés miatt útlezárás Nógrád megyében

Időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani a Zagyvarónát és Ceredet összekötő közúton.