Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2018. Október 04. 11:33, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Emberölés és kifosztás Balassagyarmaton

Emberölés és kifosztás Balassagyarmaton

Egy 39 éves budapesti férfit vettek őrizetbe a Nógrád megyei nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés és kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. Norbert 39 éves budapesti lakos ellen.

Egy balassagyarmati ingatlanban egy férfi hunyt el, akinek halálát idegenkezűség okozta.

A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül beazonosították és Balassagyarmat belterületén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 39 éves V. Norbertet.

A megalapozott gyanú szerint a 39 éves budapesti lakos 2018. október 2-án az éjszakai órákban szóváltást és dulakodást követően bántalmazta férfi ismerősét, melyet követően a magatehetetlenül fekvő sértett nyakláncát elvette. A sértett a bántalmazás következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy később a helyszínen életét vesztette.

A nyomozók V. Norbertet gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 08:21, kedd | Helyi

Cannes - Kedden kezdődik a 77. cannes-i fesztivál.

A hollywoodi sztárok valamennyi generációja, Richard Gere-től Meryl Streepen át olyan feltörekvő csillagokig, mint Barry Keoghan, Jacob Elordi, Margaret Qualley és Anya Taylor-Joy.

2024. Május 14. 08:00, kedd | Helyi

Hideg reggel után kellemes, májusi idő.

Még nyugaton-délnyugaton lehet több felhő, ott kisebb csapadék is előfordulhat. Napközben aztán folytatódik a túlnyomóan napos idő csupán délen alakulhat egy-egy zápor.

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.