Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2022. Augusztus 01. 09:42, hétfő | Helyi

Eltörte felesége ujját

Eltörte felesége ujját

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves salgótarjáni férfi ellen, aki egy családi veszekedés során eltörte felesége ujját.

A férfi 2021. december 30-án tőle külön élő gyermekével számítógépen beszélgetett, a videóhívást azonban egy idő után a 10 éves gyermek váratlanul megszakította.

A férfi emiatt ingerült állapotba került és italozni kezdett, miközben összeveszett feleségével, mert őt hibáztatta azért, hogy haragszik rá a lánya.

A veszekedés során a férfi több berendezési tárgyat összetört, felesége előbb megpróbálta fékezni, majd kituszkolni őt a lakásból. A dulakodás közben a férfi hátrahajlította a sértett bal kezének gyűrűsujját, ami ennek következtében eltört.

Az ügyészség a férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat, melyben indítványozta, hogy a Salgótarjáni Járásbíróság szabjon ki vele szemben felfüggesztett szabadságvesztést, a próbaidőre rendelje el pártfogó felügyeletét, és kötelezze a 19.570 forint bűnügyi költség megfizetésére.

Az Országos Kriminológiai Intézet tudományos munkatársával készített, családon belüli bántalmazásról szóló videó az alábbi linken tekinthető meg:

http://ugyeszseg.hu/az-otthonodban-is-jogod-van-a-biztonsaghoz-2/

Balassagyarmat, 2022. augusztus 1.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 13:49, hétfő | Helyi

Újra megnyílik Lucfalván a Faluház

Hosszú idő után újra várja a látogatókat a település népművészeti értékeit bemutató Faluház.

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 08. 11:59, hétfő | Helyi

Újabb csomagtartó, melyben migránsok utaztak

Balassagyarmat belterületén fogták el a rendőrök azt a 45 éves lengyel állampolgárságú férfit, aki az általa vezetett személygépjárműben öt migránst akart a határon átcsempészni.

2022. Augusztus 08. 09:49, hétfő | Helyi

Három körözés volt ellene

A salgótarjáni járőrök a megyeszékhely belterületén fogták el a 33 éves férfit.