Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Március 19. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Eltiltások az SBTC-nél

Eltiltások az SBTC-nél

Egyaránt eltiltották a klub technikai vezetőjét, edzőjét, illetve egy játékosát is.

Az SBTC nem túl jól sikerült hétvégi találkozóján halmozottan is pórul jártak a tarjániak, ugyanis a csúnya vereségen túl a kispadtól egyaránt elküldött technikai vezetőjüket, edzőjüket, illetve a piros lapot kapó Privigyei Ádám személyében egy fontos játékosukat is elveszítették a fekete-fehérek.
Az MLSZ Fegyelmi Bizottságának keddi ülésen időközben eldőlt, hogy mely említettnek hány összecsapást kell kihagynia. Jenei István négy mérkőzésén nem vállalhat szerepet a csapat mellett, indoklás: ,,a játékvezető ítélete ellen sértő módon tiltakozott, majd levonulás közben a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt." Oláh Bélát két találkozóra büntették meg az alábbi magyarázattal: ,,a játékvezető ítélete ellen előbb sportszerűtlenül reklamált, majd sértő módon tiltakozott." A gárda középhátvédjének pedig egy meccsen kell pihenőt töltenie.
A Jászberény ellen piros lapot kapó Birincsik Dániel a következő fordulóban már visszatérhet az együttesbe. Szombaton a Tiszaújvárosnál vendégszerepel az SBTC.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: SBTC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.