Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Július 22. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: police

Eltiltás hatálya alatt vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett

A megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére sem állt meg a 19 éves héhalmi férfi.

A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei 2015. július 21-én 8 óra körüli időben Héhalom belterületén megállásra szólítottak fel egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit és utasát. A férfi a megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére nem állt meg, tovább közlekedett, miközben utasa leugrott a járműről, melynek következtében megsérült. Az egyenruhások a szolgálati gépjárművel megálltak és intézkedtek a sérült személy ellátásáról. A járőrök a végrehajtott adatgyűjtést követően megállapították, hogy a segédmotoros kerékpárt Sz. Tamás 19 éves héhalmi lakos vezette, akit a Pásztói Rendőrkapitányság 2015. augusztus 2-ig a járművezetéstől eltiltott.

A férfi 2015. július 21-én a délutáni órákban önként jelentkezett a Pásztói Rendőrkapitányság épületében és cselekménye elkövetését elismerte. A rendőrök Sz. Tamást járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették és kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,