Városlista
2021. szeptember 26, vasárnap - Jusztina

Hírek

2011. December 31. 06:34, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Előzetesbe került a nevelőt leütő fiatal

Előzetesbe került a nevelőt leütő fiatal

Előzetes letartóztatásba helyezték pénteken Kecskeméten azt a 17 éves fiatalt, aki egy gyermekkorú társával életveszélyesen megsebesített egy nevelőt a Fővárosi Önkormányzat gyermekotthonának bócsai intézetében.

A 17 éves fiatalt 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró – mondta Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint ismert, az otthon két lakója szerda este egy vaslapáttal leütötte, majd többször fejbe rúgta a 45 éves nevelőt, majd ellopták a személygépkocsiját. A férfi a bántalmazások következtében életveszélyes koponyacsonttörést szenvedett.

A rendőrök a nevelő autóját üres üzemanyagtartállyal az M5-ös autópályán, Budapest közelében megtalálták, s a két fiatalt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) járőrei még csütörtökre virradó éjszaka elfogták a fővárosban.

A 17 éves fiatalkorút életveszélyt okozó testi sértés bűncselekmény, valamint jármű önkényes elvételének a gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A gyermekkorú fiatalt, tekintettel a büntethetőséget kizáró okra, meghallgatták, majd átadták az illetékes gyámhivatalnak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 26. 17:09, vasárnap | Kék hírek

Nem jutott messzire a lopott autóval

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a fiatalnak az ügyében, aki egy autót lopott el Mohácson.

2021. Szeptember 26. 11:02, vasárnap | Kék hírek

Maga kotyvasztotta a drogot a díler

Kábítószerkereskedőt vett őrizetbe a rendőrség, a férfi saját maga állította elő a speed-et - tájékoztatott a police.hu vasárnap.

2021. Szeptember 26. 07:00, vasárnap | Kék hírek

Ütött, majd játékpisztollyal fenyegetőzött

A gyöngyösi rendőrök rövid időn belül elfogták a helyi férfit.

2021. Szeptember 25. 14:02, szombat | Kék hírek

Több milliós kárt okoztak külföldi tolvajok Békéscsabán - VIDEÓ

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán.