Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Március 02. 07:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Élőben közvetíti a tarjáni kosarasok hazai meccseit az Ipoly TV

Élőben közvetíti a tarjáni kosarasok hazai meccseit az Ipoly TV

Nikola Tutus megkapta a magyar állampolgárságot, így jöhetett egy új külföldi a csapathoz; minden hazai SKSE-meccset élőben közvetít a tévé.

Külföldi centerrel erősítette meg keretét az NB I/B-csoportban szereplő Salgótarján kosárlabda csapata. Az együttes eddig is foglalkoztatott légióst Nikola Tutus személyében, ám mint kiderült, ő a pénteki nap folyamán letette az állampolgársági esküt, így a továbbiakban már magyarként szerepelhet a honi mezőnyben.
– Három jó hírrel tudok szolgálni a kosárlabdasport helyi rajongóinak, a velünk szimpatizálóknak – tájékoztatta a bb1.hu-t Dániel Tamás, a Konecranes-Salgótarjáni KSE klubmenedzsere. – Pénteken kora délután letette az állampolgári esküt Nikola Tutus, illetve most már Tutus Nikola, így automatikusan megkapta a magyar kosárlabdázói licenszét is, ezáltal lehetőségünk nyílt arra, hogy egy külföldi játékossal erősítsünk. Mivel már hónapokkal ezelőtt kinéztük azt a kosárlabdázót, akit mi szeretnénk, ezért a Tutus-ügy előrehaladtával azonnal léptünk is.
Mint kiderült, a kiválasztott játékos center posztra érkezett.
– Csapatunk szerkezetét ismerve természetesen belső posztra igazoltunk, mégpedig egy kétszázhét centiméter magas centert, a Szloga Kraljevo szerb élvonalbeli együtteséből. Az első benyomások igazolták az előzetes híreket, miszerint a kerethez szerdán csatlakozó Dusan Vuletics egy rendkívül mozgékony, atlétikus képességekkel megáldott kosárlabdázó, ezért kiválóan beleillik a csapatunk játékába. Biztos vagyok abban, hogy vele sokat erősödik az SKSE, és még hatékonyabb, markánsabb stílust tudunk képviselni. Az ő megtalálásában és ide hozatalában egyébként nagy segítséget kaptunk Tutus Nikolától.
A jó hírekkel ennek még nincs vége: a klub egyezségre jutott az Ipoly TV-vel, így minden hazai találkozót közvetít majd a csatorna.
– A harmadik jó hírem, hogy megegyeztünk az Ipoly TV-vel, miszerint a folytatásban az összes hazai találkozónkat közvetítik, így megyeszerte, többek közt Salgótarjánban is, láthatóak lesznek a mérkőzéseink és még többen szoríthatnak nekünk, hogy tényleg oda érjünk, ahova szeretnénk. Az együttműködés számunkra megtiszteltetés és ezúton is köszönjük a televízió vezetésének. Bízom abban, hogy jó úton haladunk a felé, hogy valóban egy stabil, professzionálisan gondolkodó és működő csapatot építsünk.

Forrás: bb1.hu

Címkék: SKSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.