Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Február 22. 15:58, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Élő adásban szült egy amerikai rádiós műsorvezető

Élő adásban szült egy amerikai rádiós műsorvezető

Élő adásban császármetszéssel adott életet kisfiának egy amerikai rádiós műsorvezető - számolt be róla csütörtökön a BBC News.

Cassiday Proctornál, a St. Louis-i rádió reggeli műsorának házigazdájánál hétfőn jelentkeztek a szülési fájdalmak. A rádiócsatorna elintézte a kórházzal, hogy élőben közvetíthessék a szülést.

A műsorvezetőnő elmondta: mivel a baba két héttel korábban érkezett a vártnál, nagy szerencse volt, hogy meg tudták ragadni a pillanatot a szülés közvetítésére.

"Fantasztikus volt, hogy életem legizgalmasabb napját meg tudtam osztani a hallgatóinkkal" - mesélte a BBC riporterének, hozzáfűzve, hogy az élőben közvetített szülés tulajdonképpen "csak kicsit nyúlt tovább" azon, amit nap mint nap csinál, amikor életének minden aspektusát megosztja a hallgatókkal.

A 3200 grammos kisfiú, Jameson kedden született meg császármetszéssel. A gyermek nevét a rádió hallgatói szavazták meg még januárban.

Az édesanya műsorvezetőtársa, Spencer Graves úgy fogalmazott: az élőben közvetített szülés "varázslatos, bensőséges pillanat volt".

Cassiday Proctor egy ideig nem vezet műsort, anyasági szabadságra ment.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.