Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2022. Május 04. 06:00, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ellopott egy buszt, majd balesetet szenvedett vele

Ellopott egy buszt, majd balesetet szenvedett vele

Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos kalandja.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen elkövető ellen, mivel bejelentés érkezett hétfőn hajnali 2 órakor, hogy egy vécsi parkolóban leállított autóbuszt elloptak.

Kiderült, hogy egy férfi kifeszítette a jármű ajtaját, majd a benne lévő indítókulccsal beindította azt és elhajtott egy földúton Gyöngyös irányába, azonban Halmajugra külterületén elakadt. Ekkor a műszerfalból kiszakította a magnót és a digitális utasnyilvántartó egységet, majd elment a helyszínről. A gyöngyösi rendőrök két órán belül elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját - aki halmajugrai otthonában az ágy alatt próbált meg elbújni a felelősségre vonás alól - és előállították a városi rendőrkapitányságra – közölte a rendőrség.



A 26 éves férfit lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók, mely közben felmerült a gyanú, hogy egy másik, Vécsen leparkolt autóbusz ajtaját is kifeszítette a napokban és annak indítókulcsát magával vitte.

A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Címkék: busz, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.