Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2023. Szeptember 18. 09:45, hétfő | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Elismerések a vármegyenapon!

Elismerések a vármegyenapon!

A példamutató szolgálatellátás elismeréseként két Nógrád vármegyei rendőr kapott kitüntető címet Nógrád Vármegye Önkormányzatának Közgyűlésétől.

Kazár településen rendezték meg 2023. szeptember 16-án a XVII. Nógrádi Vármegyenapot, amelyen két munkatársunk részesült elismerésben.Nógrád Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése, Nógrád vármegyéhez kötődő jelentős eredményt hozó munkájáért és példamutató emberi magatartásáért Nógrád Vármegye Díszpolgára Kitüntető Címet adományozott Ponyi Béla rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetője részére.A vármegyében nyomozói, felderítői és egyéb közigazgatási tevékenység végzése során példamutató szolgálat ellátása, kiemelkedő tevékenysége elismeréséül Nógrád Vármegye Szondi György Díjat vehetett át Nagy Tivadar rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi-Technikai Osztály vezetője.Gratulálunk az elismeréshez munkatársainknak és további munkájukhoz sok sikert kívánunk!

A Kazáron megszervezett rendezvényen a rendőr-főkapitányság toborzó tisztje is képviseltette magát, illetve a bűn- és balesetmegelőzési szakemberek is hasznos prevenciós tanácsokkal látták el az érdeklődőket. A vármegyenapi műsort a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak, illetve a rendőr-főkapitányság kutyás rendőreinek szakmai bemutatója is nagy sikerrel színesítette.

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

(Fotó: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és Mariányi Márton)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 04. 09:45, szerda | Helyi

VIII. PALÓC KUPA Karate Országos Bajnokság

Nyílt Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior és Felnőtt Ippon-Shobu Karate Országos Bajnokság.

2023. Október 04. 07:41, szerda | Helyi

Turisztikai fejlesztés Cserkeszőlőn.

Cserkei piknik elnevezésű turisztikai fejlesztés valósult meg a mintegy 2300 lakosú Cserkeszőlőn közölte a projekt kommunikációját végző Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.

2023. Október 04. 07:38, szerda | Helyi

Devizapiac - Gyengült a forint árfolyama reggel.

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel a kedd kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

2023. Október 04. 07:31, szerda | Helyi

Püspöki tanácskozás kezdődik a Vatikánban.

Ünnepélyes misével kezdődik szerda délelőtt a katolikus egyház püspökeinek egészen október végéig tartó tanácskozása, és a szinódus nyitónapján.