Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2023. Szeptember 18. 09:45, hétfő | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Elismerések a vármegyenapon!

Elismerések a vármegyenapon!

A példamutató szolgálatellátás elismeréseként két Nógrád vármegyei rendőr kapott kitüntető címet Nógrád Vármegye Önkormányzatának Közgyűlésétől.

Kazár településen rendezték meg 2023. szeptember 16-án a XVII. Nógrádi Vármegyenapot, amelyen két munkatársunk részesült elismerésben.Nógrád Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése, Nógrád vármegyéhez kötődő jelentős eredményt hozó munkájáért és példamutató emberi magatartásáért Nógrád Vármegye Díszpolgára Kitüntető Címet adományozott Ponyi Béla rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetője részére.A vármegyében nyomozói, felderítői és egyéb közigazgatási tevékenység végzése során példamutató szolgálat ellátása, kiemelkedő tevékenysége elismeréséül Nógrád Vármegye Szondi György Díjat vehetett át Nagy Tivadar rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi-Technikai Osztály vezetője.Gratulálunk az elismeréshez munkatársainknak és további munkájukhoz sok sikert kívánunk!

A Kazáron megszervezett rendezvényen a rendőr-főkapitányság toborzó tisztje is képviseltette magát, illetve a bűn- és balesetmegelőzési szakemberek is hasznos prevenciós tanácsokkal látták el az érdeklődőket. A vármegyenapi műsort a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak, illetve a rendőr-főkapitányság kutyás rendőreinek szakmai bemutatója is nagy sikerrel színesítette.

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

(Fotó: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és Mariányi Márton)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 11:35, péntek | Helyi

Online árult bájak!!!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett miatt folytat eljárást egy 33 éves férfi ellen, aki nemcsak élettársát, hanem más nőket is közvetített szexuális szolgáltatások céljából.

2024. Június 14. 10:00, péntek | Helyi

Folytatódik a viharkárok felszámolása!

Csaknem háromszáz bejelentés érkezett hétfőn a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra az előző éjszakai vihar okozta károk miatt.

2024. Június 14. 09:00, péntek | Helyi

Pénteken kezdődik a Balaton Piknik.

A nemzetközi előadók és magyar zenekarok fellépése mellett napközben a város ismert és rejtett érdekességeit, éttermeit, kávézóit lehet felfedezni, de piacok és vezetett túrák is várják az érdeklődőket a tihanyi Balaton Pikniken jú

2024. Június 14. 08:44, péntek | Helyi

Péntektől szól a Nemzeti Sportrádió!!!

Pénteken reggel hat órakor szólal meg először a közmédia új rádiócsatornája, a Nemzeti Sportrádió, Csisztu Zsuzsa, Risztov Éva és Szécsi Zoltán műsorvezetésével.