Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Május 29. 08:20, szerda | Helyi
Forrás: Salgótarjáni Aktuális Facebook oldal/OLVASÓI LEVÉL ALAPJÁN SZERKESZTVE

Elherdált milliók - Huszár kampánya - Olvasói levelet kaptunk...

Elherdált milliók - Huszár kampánya - Olvasói levelet kaptunk...

Olvasói levelet kaptunk, amelynek témája közérdekű. Most ezen konkrét téma kapcsán lehetőségünk nyílik, hogy tartalmát megoszthassuk olvasóinkkal. A kapott információkat változtatás nélkül adjuk közre.

Szerkesztőségünk kizárólag tényeken alapuló, bizonyítékokkal alátámasztott tartalmakat jelenít meg. Az olvasói levéllel közreadott tartalom, nem azonosítható a kiadó üzemeltető és a szerkesztőség véleményével.

Salgótarjáni Aktuális: Galló milliókért hirdeti Huszár menybemenetelét.

"A fotón megjelenő karizmatikus benyomást keltő arc, a mindent tudó jövőbe látó politikust vizionálja. A távolba tekintő, patetikus tekintet egy kiváló példa az izléstelenségre és a választók megvezetésére.

Mi van a háttérben?Hogyan és főleg mennyiért épül fel ez a félrevezető kampány?

A tény, hogy Huszár, Galló folyamatos jelenléte nélkül egy lépést sem tesz. Korábban, már jó néhány éve, hogy Galló, Fekete Zsolt helyett és nevében is kialakította nélkülözhetetlen jelenlétét. Szinte minden lépését ő irányította, de mindig is a Molnár-Huszár kettős kiszolgálása volt a feladata.

Mint egy mosópor reklám.

A Galló által kialakított választási kampányt, a portrékat és az együgyü a butaságig egyszerűsített szövegeket akár viccesnek is tarthatnánk,ha nem lenne végtelenül tragikus az a következmény amita választók körébenokozhat.

Galló tudatosan a határozatlan és alulinformált választók keresztmetszetére méretezi a Huszár kampányt.

A REMEK Kft. vonatkozásában sem lehet egyébről beszélni, hiszen folyamatos kapcsolata a cég vezetésével és kiemelten a céget vezető igazgatóval minden tájékozott ember számára egyértelmű.

Galló céget alapított, (ECO Stratégia Kft.)amely nagyon sok pénzért, a városvezetés új nyilvánosság szervező, program, protokoll és rendezvény felelőse. Fekete és Huszár megbízásinak köszönhetően, tervei valóra is válnak.

Képünkön látható, hogy egy 700 ezer forintos szerződést kötöttek Galló cégével.

Hogyan lopják a város pénzét? Itt olvasható:

https://www.infonograd.hu/hirek/olvas/hogyan-lopjak-a-varos-penzet-2024-05-26-210346

Az ECO Stratégia Kft. túlárazott szerződései az alábbi linkre kattintva megtekinthetők, letölthetők:

https://drive.google.com/file/d/18rp2HNV5PXUIRPpfwShq1KjtLl7NOq2w/edit

A közösségi médiában terjedő városházi dokumentumok szerint rendszeres, havi 700 ezer forintos megbízási díja mellett több mint 12 millió forintot is kiszámlázott a városnak Fekete Zsolt és Huszár Máté tanácsadója, Galló Júlia.

Ezért az összegért lényegében a saját baráti köréhez tartozó városi tévé számára szervezett sajtótájékoztatókat, illetve a Facebookra tett ki a városvezetés sikereit hirdető posztokat.

Képek forrása: A közösségi média csoport adminisztrátorának olvasói levele/Huszár Máté Facebook-oldala

idézet vége. ____________

Szerkesztőségünk kizárólag tényeken alapuló, bizonyítékokkal alátámasztott tartalmakat jelenít meg. Az olvasói levéllel közreadott tartalom, nem azonosítható a kiadó üzemeltető és a szerkesztőség véleményével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.

2024. Július 16. 08:25, kedd | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.