Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2015. November 16. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Elfogták a várkerti rablót – videóval

Elfogták a várkerti rablót – videóval

Egy 18 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a szécsényi rendőrök.

A Szécsényi Rendőrkapitányságon személyesen tett bejelentést egy férfi, miszerint nem sokkal korábban a szécsényi várkert területén egy általa ismeretlen személy leszólította, majd rövid beszélgetés után kirabolta. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a támadó egy sörösüveggel a fején megütötte a sértettet, - aki a bántalmazás következtében megsérült – majd elvette telefonját, és tovább fenyegetve, készpénze átadására kényszerítette.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés alapján beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. P. 18 éves nógrádmegyeri lakost, és a bejelentést követően rövid időn belül elfogták. A gyanúsított lakóhelyén megtartott házkutatáson a rendőrök az eltulajdonított pénzt megtalálták és lefoglalták. A 18 éves férfit a rendőrkapitányságra történő előállítását követően rablás bűntett és súlyos testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya rablás bűntett és súlyos testi sértés kísérlete vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - szakértők bevonásával - folytatja eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 12:00, hétfő | Helyi

Eredményes ügyészi fellebbezés a kitartó rabló ügyében

A Balassagyarmati Törvényszék 5 év 6 hónap börtönbüntetésre súlyosította annak a 23 éves salgótarjáni garázda férfi büntetését, aki kirabolta ivócimboráját.

2021. Október 18. 11:22, hétfő | Helyi

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt négy nap eseményei.

2021. Október 15. 12:00, péntek | Helyi

Letartóztatták a körzeti megbízotti irodába betörő férfit

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a 26 éves őrhalmi férfinak a letartóztatását, aki a rendőrség körzeti megbízotti irodáját törte fel egy társával.

2021. Október 15. 11:02, péntek | Helyi

Ebtartástól eltiltást indítványoz a főügyészség

A Nógrád Megyei Főügyészség keresetet nyújtott be az ebtartástól eltiltás érdekében a Balassagyarmati Törvényszéken az ellen a 41 éves nő ellen, aki kutyájáról nem gondoskodott megfelelően.