Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. Június 12. 12:08, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elfogták a szökött foglyot

Elfogták a szökött foglyot

Engedély nélkül távozott házi őrizetéből a 18 éves egri férfi, majd egy üzletbe is betört.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés és lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy helyi férfi ellen - közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai alapján B. Alex 2022. június 9-én este a házi őrizet szabályait megszegve távozott az őrizete helyéül kijelölt ingatlanból. A ráhelyezett nyomkövető eszközt később eltávolította magáról, majd elrejtőzött.

A járőrök 2022. június 11-én 13 óra 30 perc körül Egerben fogták el az elfogatóparancs alapján keresett 18 éves férfit, akit előállítottak a városi rendőrkapitányságra. A nyomozók őrizetbevétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, illetve előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Továbbá az is kiderült, hogy a férfi elfogását megelőző éjszaka Eger belvárosában egy üzletbe is betört, ahonnan készpénzt lopott el.

Címkék: eger, elfogás, fogoly, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.