Városlista
2022. január 27, csütörtök - Angelika

Hírek

2021. December 03. 10:57, péntek | Helyi
Forrás: police

Elfogták a salgótarjáni gépkocsifeltörőt - videóval

Elfogták a salgótarjáni gépkocsifeltörőt - videóval

A salgótarjáni rendőrök elfogták és előállították azt a 43 éves férfit, akit többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt hallgattak ki.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai beazonosították és 2021. december 1-jén a hajnali órákban salgótarjáni lakásán elfogták R. Lajost, aki a nyomozás adatai alapján Salgótarjánban 2021. november 21-én a délutáni órákban a nyitva hagyott kapun át bement egy ingatlan udvarára, és az ott parkoló személygépkocsi üléséről övtáskát vitt el, a sértett nevére kiállított okiratokkal, bankkártyával és 100 000 Ft készpénzzel együtt. Az esti órákban egy másik családi háznál, kihasználta azt az időszakot, amíg a sértett a gépkocsival az udvarról kiállt és egy rövid időre magára hagyta a gépkocsit. A jármű ajtaját kinyitotta és abban értékek után kutatott, de abban nem talált semmit. A férfi pár nappal később az éjszakai órákban egy utcán parkoló gépkocsi hátsó ablakát törte be, de a gépjárműből nem tudott eltulajdonítani értéket. Pár nappal később egy nyitva hagyott tehergépkocsiban hagyott táskából kulcsot és közel 100 000 Ft-ot vitt magával.

A rendőrök a férfi lakásán megtartott kutatás során több eddig ismeretlen személy nevére kiállított okmányt találtak, amelyekkel kapcsolatosan az eljárás során a szükséges intézkedéseket megteszik. A ruházatának átvizsgálása során bűncselekményekből származó készpénzt foglaltak le.

A nyomozók R. Lajost kétrendbeli lopás bűntett és kétrendbeli lopás vétség kísérlete megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását az ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 27. 12:16, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 3 nap közúti balesetei - Nógrád megye

A megye rendőrei három személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

2022. Január 27. 08:23, csütörtök | Helyi

Több mint 44 kg marihuána, 8 kg kokain, 2,5 kg ketamin lefoglalva

A Nógrád megyei rendőrök több mint félmázsa, többszáz millió forint értékű kábítószert foglaltak le egy 52 éves férfi és társa lakásán, ezzel megakadályozva annak forgalomba hozatalát.

2022. Január 26. 12:33, szerda | Helyi

Migrációs ellenőrzés

A Nógrád megyei rendőrök a napokban Somoskőújfalu belterületén és a 2-es számú főúton ellenőrizték a gépjárműveket.

2022. Január 26. 10:08, szerda | Helyi

Elfogták a besurranót

A salgótarjáni nyomozók egy férfit állítottak elő, aki a nyitva hagyott ajtón át jutott be a sértett lakásába.