Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Augusztus 20. 14:00, csütörtök | Helyi

Elfogták a nógrádmegyeri rablókat

Elfogták a nógrádmegyeri rablókat

Egy időskorú nőt rabolt ki nógrádmegyeri házában a két férfi.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. augusztus 17-én 17 óra 52 perc körüli időben tett bejelentést a sértett, miszerint lakása előtt megjelent az a két ismeretlen személy, akik egy héttel korábban kirabolták.
A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek és a város térfigyelő kamerarendszer felvételeinek elemzésekor beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Attila 44 éves és B. Ottó 18 éves nógrádmegyeri lakosokat. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. augusztus 10-én 19 óra körüli időben a sértett nógrádmegyeri lakásába bementek, majd az idős nőt megfenyegették és készpénze átadására szólították fel. B. Attila ezt követően az időskorút ellökte, majd ruhája zsebéből kivette nagyobb összegű készpénzét és társával együtt a helyszínről elment.
A gyanúsítottakat a bejelentést követő rövid időn belül elfogták, a Szécsényi Rendőrkapitányság épületébe előállították, majd rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. B. Attilát és B. Ottót a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.