Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Augusztus 20. 14:00, csütörtök | Helyi

Elfogták a nógrádmegyeri rablókat

Elfogták a nógrádmegyeri rablókat

Egy időskorú nőt rabolt ki nógrádmegyeri házában a két férfi.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. augusztus 17-én 17 óra 52 perc körüli időben tett bejelentést a sértett, miszerint lakása előtt megjelent az a két ismeretlen személy, akik egy héttel korábban kirabolták.
A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek és a város térfigyelő kamerarendszer felvételeinek elemzésekor beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Attila 44 éves és B. Ottó 18 éves nógrádmegyeri lakosokat. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. augusztus 10-én 19 óra körüli időben a sértett nógrádmegyeri lakásába bementek, majd az idős nőt megfenyegették és készpénze átadására szólították fel. B. Attila ezt követően az időskorút ellökte, majd ruhája zsebéből kivette nagyobb összegű készpénzét és társával együtt a helyszínről elment.
A gyanúsítottakat a bejelentést követő rövid időn belül elfogták, a Szécsényi Rendőrkapitányság épületébe előállították, majd rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. B. Attilát és B. Ottót a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.