Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2019. Április 10. 14:18, szerda | Helyi
Forrás: police

Elfogták a körözött palesztin férfit - videó

Elfogták a körözött palesztin férfit - videó

Olasz igazolvánnyal akarta igazolni magát a Nógrád megyei nyomozóknak a 30 éves palesztin állampolgár.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársai 2019. április 9-én a délutáni órákban Budapesten, a IX. kerületben vontak ellenőrzés alá egy férfit, aki egy más névre kiállított olasz igazolványt adott át részükre. Az ellenőrzés során a nyomozók megállapították, hogy a férfi palesztin állampolgárságú és ellene a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja - mivel a kiszabott jogerős börtönbüntetés letöltését a kijelölt határideig nem kezdte meg - , valamint a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal nemzetközi elfogatóparancsot, valamint idegenrendészeti körözést bocsátott ki. A 30 éves palesztin állampolgárt a rendőrök elfogták és a területileg illetékes rendőrkapitányságra előállították.

Mivel a férfi egy más névre kiállított olasz okirattal próbálta igazolni magát a nyomozóknak, ezért vele szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is nyomozást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 17. 08:00, péntek | Helyi

Viharos péntek!

Éjjel egyre nagyobb területen, pénteken pedig sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, valamint felhőszakadás és jégeső is kialakulhat.

2024. Május 17. 07:06, péntek | Helyi

A Nap körül keringenek a bolygók

481 éve, 1543. 05. 17-én történt, hogy Nikolaus Kopernikusz lengyel csillagász megjelentette könyvét, mely szerint a Nap körül keringenek a bolygók.

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.