Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Október 16. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Elfogták a két betörőt

Elfogták a két betörőt

Egy bátonyterenyei telephelyről akart lopni a két férfi.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a minap érkezett a bejelentés, miszerint az egyik bátonyterenyei telephelyre két ismeretlen személy betört. A rövid időn belül kiérkező rendőrök a helyszínen tetten érték és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Attila 21 éves és K. István 19 éves bátonyterenyei lakosokat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak átmásztak a telephely kerítésén, majd az ajtó berúgását követően az ingatlanban egy laptopot, mobiltelefonokat, készpénzt és több italt készítettek össze és akartak eltulajdonítani.

A két férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indított eljárást a két bátonyterenyei lakos ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 17:21, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda.

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel sze

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,