Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2021. Szeptember 24. 10:31, péntek | Helyi
Forrás: police

Elfogták a kállói drogdílert - videó

Elfogták a kállói drogdílert - videó

A pásztói nyomozók egy 32 éves férfit és a 17 éves társát fogták el.

A Pásztói Rendőrkapitányság eljárást folytat többrendbeli kábítószer-kereskedelem, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 32 éves, és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves kállói lakos ellen.

A férfi és a fiatalkorú kereskedelmi haszon előteremtése, valamint saját fogyasztásra szánt kábítószer beszerzése céljából rendszeresen értékesített kábítószert Kállón. A férfi 2021. január eleje és augusztus közötti időszakban adott el közel 40 alkalommal alufóliába csomagolt kábítószert grammonként 1000 forintért több kállói férfinak, valamint egy gyermekkorú részére. A fiatalkorú egy gyermekkorú és egy fiatalkorú részére értékesített drogot.

A férfi lakásán a rendőrök 2021. április 28-án és szeptember 22-én kutatást végeztek, amelyek során az ingatlanban összesen tíz darab alufóliát, valamint egy simítózáras fehér port tartalmazó tasakot, legutóbb 17 alulófóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A szakértői vizsgálat alapján az áprilisban lefoglalt szer N-etil-hexedron kábítószert tartalmazott, a szeptemberben legfoglalt anyag szakértői vizsgálata folyamatban van.

A nyomozók 2021. szeptember 22-én a 32 éves kállói lakost és a fiatalkorút elfogták a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A férfit a hatóság tagjai őrizetbe vették és előterjesztést tesznek az illetékes ügyészség részére a letartóztatása indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 12:00, hétfő | Helyi

Eredményes ügyészi fellebbezés a kitartó rabló ügyében

A Balassagyarmati Törvényszék 5 év 6 hónap börtönbüntetésre súlyosította annak a 23 éves salgótarjáni garázda férfi büntetését, aki kirabolta ivócimboráját.

2021. Október 18. 11:22, hétfő | Helyi

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt négy nap eseményei.

2021. Október 15. 12:00, péntek | Helyi

Letartóztatták a körzeti megbízotti irodába betörő férfit

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a 26 éves őrhalmi férfinak a letartóztatását, aki a rendőrség körzeti megbízotti irodáját törte fel egy társával.

2021. Október 15. 11:02, péntek | Helyi

Ebtartástól eltiltást indítványoz a főügyészség

A Nógrád Megyei Főügyészség keresetet nyújtott be az ebtartástól eltiltás érdekében a Balassagyarmati Törvényszéken az ellen a 41 éves nő ellen, aki kutyájáról nem gondoskodott megfelelően.