Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2015. Augusztus 03. 08:23, hétfő | Helyi
Forrás: police

Elfogták a gyanúsítottakat

Elfogták a gyanúsítottakat

A két sziráki férfi ügyében befejezték a nyomozást a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást J. József 45 éves és J. János 44 éves sziráki lakosok ellen. A nyomozás adatai alapján J József 2015. március 29-én a kora esti órákban Héhalom egyik szórakozóhelyén szóváltásba keveredett egy férfi ismerősével, melyet a vendéglátó egység előtti parkolóban hangoskodva folytattak.

A vita közben J. János több alkalommal ököllel arcon ütötte a sértettet. A helyszínre érkező pásztói rendőrök a hangoskodókat a cselekmény befejezésére szólították fel. Az intézkedés közben J. János rátámadt a bátyjával korábban nézeteltérésbe keveredett férfira, majd egy alkalommal arcán megütötte őt. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit a helyszínen elfogták, előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két férfi ellen folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait a Pásztói Járási Ügyészségnek vádemelési javaslattal küldte meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.

2024. Május 10. 08:00, péntek | Helyi

Kellemes májusi idő.

Országszerte sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor.

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)