Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2018. Április 08. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Elfogták a fővárosi kopogtatós dílert – Videó az akcióról!

Elfogták a fővárosi kopogtatós dílert – Videó az akcióról!

A józsefvárosi rendőrök elfogtak egy kábítószer-kereskedőt, aki az elmúlt időszakban a lakásán rendszeresen árult drogot. Elfogásakor 30 adagnak megfelelő kábítószer volt nála.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves budapesti L. László a józsefvárosi lakásában rendszeresen kábítószert árult. A fogyasztók csak bekopogtak az ablakon, ezzel jelezve vásárlási szándékukat, majd az épület kapujához mentek. Fél perces várakozás után a férfi ajtót nyitott és beengedte a fogyasztókat, akik pár perc elteltével sietősen távoztak.

A nyomozók L. Lászlót április 4-én 18 óra 43 perckor Budapest VIII. kerületében, a Teleki László téren elfogták. Ruhájának átvizsgálásakor 14,5 gramm fehér kábítószergyanús anyagot, 12,1 gramm kábítószergyanús növényi származékot és 1,1 gramm kábítószergyanús fehér anyagot, összesen 30 adagnak megfelelő drogot találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 11:10, szombat | Belföld

Orbán Viktor Törökországba utazik

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Ankarába utazik, ahol részt vesz Recep Tayyip Erdogan török köztársaság elnök hivatali beiktatásán - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2023. Június 03. 11:08, szombat | Belföld

Szijjártó Péter: ennek a háborúnak nincsen megoldása a csatatéren!

Be kellene végre látnia mindenkinek: ennek a háborúnak nincsen megoldása a csatatéren! Ott csak a halottak vannak! - írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebookon.

2023. Június 03. 06:00, szombat | Belföld

Azerbajdzsáni gázbeszerzést írt alá Szijjártó Péter

Újabb mérföldkő a magyar földgázellátás diverzifikálásában - mondta a miniszter.