Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Január 25. 10:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Elfogtak 6 körözött személyt

Elfogtak 6 körözött személyt

A rendőrök - Nemti belterületén - 2016. január 20-án 14 óra 10 perckor vonták ellenőrzés alá Sz. Enikő 24 éves helyi lakost, aki ellen a Budai Központi Kerületi Bíróság lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a nőt elfogták, előállították és őrizetbe vették.

A nyomozók ezt követően, 2016. január 21-én 8 óra 50 perckor - a Salgótarjáni Járás Bíróság elfogatóparancsa alapján bíróság elé állítás céljából - Etesen igazoltatták B. Andrásné 58 éves salgótarjáni lakost, továbbá a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja által kiadott elfogatóparancs alapján Sz. Attila 50 éves berceli lakost, aki garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltésére a kijelölt határidőig nem jelent meg. A rendőrök az elfogást követően B. Andrásnét a Salgótarjáni Járási Bíróságra, míg Sz. Attilát a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították.

Elfogatóparancs volt érvényben az ellen a 16 éves férfi ellen, akit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói fogtak el Salgótarján belterületén. A rendőrök 2016. január 22-én a reggeli órákban igazoltatták a helyi férfit, aki ellen a Buda Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot. A fiatalkorút a jogerősen kiszabott szabadságvesztése megkezdése érdekében a kijelölt javítóintézetbe szállították.

O. Zsolt 24 éves salgótarjáni lakos ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelt el körözést lopás és más bűncselekmények miatt kiszabott börtönbüntetés letöltésének végrehajtása miatt, akit szintén a megyeszékhelyen ellenőriztek a rendőrök. Elfogását követően O. Zsoltot a rendőr-főkapitányságra előállították, majd a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2016. január 22-én 5 óra 45 perckor Mátramindszenten fogták el Cs. Zsolt 25 éves helyi lakost, aki ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogató parancsot bocsátott ki, mivel a lopás bűncselekmények elkövetése miatt vele szemben kiszabott jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltésére a kijelölt intézetbe nem vonult be. A 25 éves férfit a rendőrök a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.