Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Október 26. 10:54, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Éles lőfegyvereket és több száz lőszert találtak a rendőrök egy dánszentmiklósi férfinál

Éles lőfegyvereket és több száz lőszert találtak a rendőrök egy dánszentmiklósi férfinál

Éles lőfegyvereket és több száz lőszert tartott engedély nélkül otthonában és hétvégi házában egy dánszentmiklósi férfi - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói csütörtök reggel tartottak kutatást a férfi lakásában és hétvégi házában, ahol nyolc maroklőfegyvert, három puskát, összesen 406 különböző kaliberű lőszert és lőfegyverfődarabokat foglaltak le. A férfit a rendőrség felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el a helyszínen.

Előállítását követően a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették a férfit, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A KR NNI lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 64 éves dánszentmiklósi férfival szemben - olvasható a rendőrségi közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.