Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Augusztus 22. 16:00, szombat | Helyi

Ékszereket és járművet is lopott

Ékszereket és járművet is lopott

Egy 27 éves férfit vettek bűnügyi őrizetbe a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság több rendbeli lopás bűntett és több rendbeli okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. Károly 27 éves salgótarjáni lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2015. augusztus 19-én 18 óra és 20 óra 45 perc közötti időben egy salgótarjáni családi ház ajtaját betörte és oda bement. Sz. Károly a lakást átkutatta és onnan ezüst ékszereket, a sértettek nevére kiállított útleveleket, és személygépjárműveik indítókulcsát tulajdonította el. Ezt követően a férfi az ingatlan udvarán parkoló egyik autót a megszerzett indítókulcs segítségével kinyitotta és azzal elmenekült a helyszínről.
A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2015. augusztus 1-én 22 óra és augusztus 2-án 5 óra közötti időben ugyanezen salgótarjáni családi házba a nyitott ablakon keresztül bemászott és onnan két darab mobiltelefont, nagyobb összegű készpénzt és több, a sértettek nevére kiállított okiratokat tulajdonított el.
A nyomozók az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták.
A férfit a rendőrök rövid időn belül a sárrétudvari tartózkodási helyén elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottat a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségen.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.