Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Július 06. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Együtt gyakorlatoztak

Együtt gyakorlatoztak

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egyenruhásai és a társszervek munkatársai Szentkúton hajtottak végre közös gyakorlatot.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya közös gyakorlaton vett részt a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az Országos Mentőszolgálat, a Karancs Mentőkutyás Alapítvány és a kapitányság területén működő polgárőr egyesületek munkatársaival 2015. július 3-án Szentkúton.

A kegyhely feletti erdős területen modellezett szituáció szerint egy négy fős kiránduló csoport egyik tagja balesetet szenved, és súlyosan megsérül, melyet követően a túrázók a 112-es segélyhívó telefonszámon segítséget kérnek, azonban pontos tartózkodási helyükről nem tudnak nyilatkozni. A sérült megtalálását követően a mentőegységek tudomására jut, hogy a csoportból két fő segítségért indult, azonban a sűrű erdős területen eltévedtek. A helyszínen tartózkodó rendőri egységek a társszervekkel közösen azonnal megkezdték az eltűnt személyek felkutatását.

A sikeres gyakorlatot követően a résztvevők közösen kiértékelték a történteket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.