Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Augusztus 12. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Egyre jobban levetkőzik a bájos tinisztár

Egyre jobban levetkőzik a bájos tinisztár

Úgy tűnik, megunta a bájos fruska szerepét, és egyre többet mutat magából az énekesnő. Vajon jó úton jár, vagy ezt meghagyhatná másnak?

Selena Gomez egyre többet mutat tökéletes testéből, legutóbb New Yorkban vetkőzött, azaz lépett fel a tinisztár. Igaz, hogy már alig egy év választja el attól, hogy a húszas éveibe lépjen, de jelenleg még kisminkelve is letagadhatna néhány évet a 19 esztendős énekes-színésznő. Épp ezért furcsa hastáncos ruhájában inkább emlékeztet az ovis farsangok fura kis bajadérjaira, akik legfeljebb a pedofilok vagy Justin Bieber fantáziáját mozgatják meg... A michigani Clarkstonban pedig egy aranyfűzőt húzott rojtokkal és fátyollal kiegészítve, ami még merészebb választásnak bizonyult.

A Disney csillaga valószínűleg ezzel akarja demonstrálni, hogy kinőtt a gyerek korból, de akkor lehet, hogy nem babáznia kellene - hogy ismét visszatérjünk a nehezen megállapítható nemű "kedvesére". Ha már Bieber (17), úgy tűnik, a bizarr pár mégsem szakított egymással, sőt, mint arról hírt is adtunk, szoborba öntötték őket, méghozzá meztelenül.

Címkék: selena gomez

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.