Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Április 03. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Egymást verték a rimóci férfiak

Egymást verték a rimóci férfiak

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Tibor 44 éves, B. Norbert 24 éves és B. Richárd 25 éves rimóci lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2013. április 1-jén a délutáni órákban B. Tibor a helyi italboltba erőszakkal akart bejutni, azonban azt a vendégek megakadályozták, ezért ő kövekkel dobálta meg a kocsma épületét.
Ezt követően lakására ment, mely előtt hangos szóváltás alakult ki közte, valamint B. Norbert és B. Richárd között, majd kölcsönösen bántalmazták egymást.
A helyszínre érkező rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket elfogták, majd a rendőrkapitányságra történő előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Címkék: Rimóc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.