Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Január 22. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Egyéni vállalkozókat ellenőriznek a szécsényi járásban

Egyéni vállalkozókat ellenőriznek a szécsényi járásban

Kiemelt figyelemmel ellenőrzik az idei évben az élelmiszer-előállítással és forgalmazással foglalkozó egyéni vállalkozókat a Nógrád Megyei Kormányhivatal Szécsény Járási Hivatalának illetékességi területén.

Az említetteken felül szintén ellenőrzésekre számíthatnak az emberi életre veszélyes, illetve egészségügyi és környezeti kockázattal járó veszélyt jelentő tevékenységekkel foglalkozók is. Az ellenőrök az ilyen, külön engedéllyel végezhető tevékenységeket megkezdők, illetve ezen foglalkozásokkal bővülő egyéni vállalkozásokat is a szokásosnál nagyobb intenzitással ellenőrzik majd. A meghatározott elsődleges cél értelmében a nyilvántartási kötelezettségek betartásának és a törvényes, jogszabályoknak megfelelő működés ellenőrzése lesz, a vizsgálatok a gazdaságossági-célszerűségi kérdéseket nem feszegetnek majd – derül ki a Nógrád Megyei Kormányhivatal honlapján a nyilvánosság számára is elérhető dokumentumból.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: vállalkozás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024. 05. 16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.