Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Április 27. 05:00, csütörtök | Sport
Forrás: mti

Egyelőre csak tíz klub kapott NB I-es licencet

Egyelőre csak tíz klub kapott NB I-es licencet

Egyelőre csak tíz klub kapott NB I-es licencet a következő szezonra a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) illetékes testületének döntése értelmében.

Az MLSZ honlapjának szerdai beszámolója szerint az elsőfokú licencadó bizottság keddi határozata alapján nemzetközi (UEFA) és NB I-es klublicencet kapott a Diósgyőr, a Debrecen, a Videoton, a Ferencváros és a Budapest Honvéd. NB I-es licencet a Balmazújváros, a Békéscsaba, a Paks, a Puskás Akadémia FC és a Soroksár SC.

A további benyújtott licenckérelmek elbírálása folyamatban van, a bizottság ezekről várhatóan május 9-én dönt. Az elsőfokú licencadó bizottság döntése ellen a kézhezvételtől számított nyolc napon belül lehet fellebbezést benyújtani.

Címkék: foci, klub, labdarúgás, licenc, mlsz, NBI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:03, szerda | Sport

Kajak-kenu válogató - Kozák, Csipes és Kurucz duplázott.

A két és fél év után visszatérő, hatszoros olimpiai bajnok Kozák Danuta vezette négyes nyerte a szerda délutáni női K-4 500 méteres döntőt a szolnoki kajak-kenu válogatón.

2024. Május 01. 19:55, szerda | Sport

Fallabda Eb - Győzelemmel rajtoltak a magyarok.

A magyar férfi válogatott szerdán a dán együttes felett aratott 3-1-es győzelemmel rajtolt a fallabdázók Zürichben zajló csapat Európa-bajnokságának második divíziójában.

2024. Május 01. 19:00, szerda | Sport

Női Vuelta - Vas szakasznegyedikként elvesztette a piros trikót.

Vas Blanka negyedikként ért célba szerdán, így elvesztette az összetett első helyét a női Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny negyedik szakaszán.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.