Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. December 23. 19:20, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Egy újabb őrülttel gyarapodott a világ

Egy újabb őrülttel gyarapodott a világ

Itt az újabb élő Barbie baba.

Tündérek, hercegnők és unikornisok is inspirálják Lhouraii Li extrém stílusát.

Napi négy órát tölt azzal, hogy úgy nézzen ki, mint egy Barbie baba. A 21 éves Lhouraii Li stílusát, aki műkörmösként dolgozik, elmondása szerint az egyszarvúak, a tündérek, a japán öltözködés és a Disney-hercegnők inspirálják.

A Bradfordban élő fiatal lány még a boltba sem megy le órákig tartó sminkelés nélkül és bár feltűnő külseje miatt sokan megbámulják, ez egyáltalán nem érdekli őt. Minek is foglalkoztatná, amikor 24 éves barátja odáig van Lhouraii extravagáns külsejéért?

Nem ő az egyedüli, akire ilyen nagy hatást gyakorolt az ikonikus baba. Az ukrán származású Valeria Lukyanova plasztikai műtéteket is bevállalt azért, hogy még élőbb Barbie válhasson belőle. A 23 éves lányt nemrég összehozták egy találkozás erejéig az élő Kennel, a 32 éves Justi Jedlicával, aki szintén egy vagyont költött műizmaira és arcplasztikájára.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.