Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Június 28. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: police

Egy nap alatt két körözött

Egy nap alatt két körözött

Egy nőt és egy férfit fogtak el Salgótarjánban a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival 2016. június 27-én 10 órakor egy salgótarjáni ingatlanban tartottak ellenőrzést, ahol információik szerint egy körözött személy tartózkodott. A rendőrök megállapították, hogy a lakásban igazoltatott 43 éves férfi ellen embercsempészet bűncselekmény elkövetése miatt európai elfogatóparancs volt érvényben. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 12 óra 57 perckor egy nőt ellenőriztek egy salgótarjáni ingatlanban, akiről rövid időn belül kiderült, hogy a részére jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését a megjelölt határideig nem kezdte meg, ellene a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogató parancsot bocsátott ki. A rendőrök az 59 éves nőt a rendőr-főkapitányságra előállították, majd a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe átkísérték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,