Városlista
2024. április 15, hétfő - Tas, Anasztázia

Hírek

2016. Június 28. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: police

Egy nap alatt két körözött

Egy nap alatt két körözött

Egy nőt és egy férfit fogtak el Salgótarjánban a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival 2016. június 27-én 10 órakor egy salgótarjáni ingatlanban tartottak ellenőrzést, ahol információik szerint egy körözött személy tartózkodott. A rendőrök megállapították, hogy a lakásban igazoltatott 43 éves férfi ellen embercsempészet bűncselekmény elkövetése miatt európai elfogatóparancs volt érvényben. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 12 óra 57 perckor egy nőt ellenőriztek egy salgótarjáni ingatlanban, akiről rövid időn belül kiderült, hogy a részére jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését a megjelölt határideig nem kezdte meg, ellene a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogató parancsot bocsátott ki. A rendőrök az 59 éves nőt a rendőr-főkapitányságra előállították, majd a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe átkísérték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 09:07, vasárnap | Helyi

Milyen volt az iWiW?

Milyen volt az iWiW kapcsolati hálója, és hogyan terjedt el az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb online szolgáltatása Magyarországon?

2024. Április 14. 08:30, vasárnap | Helyi

Sportlövő olimpiai kvalifikációs verseny - Major Veronika döntős Rióban.

Major Veronika bejutott a nyolcas döntőbe a 10 méter légpisztoly számban a Rio de Janeiróban zajló sportlövő olimpiai kvalifikációs versenyen.

2024. Április 14. 08:26, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Debrecenben sem szakadt meg a Kecskemét rossz sorozata.

Az előző szezon ezüst- és bronzérmesének találkozóján a vendég Kecskemét 1-0-ra kikapott a Debrecen otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 14. 08:15, vasárnap | Helyi

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál.

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál szombat délelőtt, a sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt, a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség.