Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Augusztus 18. 09:49, vasárnap | Sport
Forrás: MTI

Egy magyar arany- és egy ezüstérem az ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokságon

Egy magyar arany- és egy ezüstérem az ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokságon

A 60 kg-osok között szereplő Gálos Roland arany-, a 81 kg-os kategóriában érdekelt Hámori Ádám pedig ezüstérmet nyert a Rotterdamban zajló ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokságon.

A viadal honlapjának beszámolója szerint Gálos egy fehérorosz, egy örmény és egy bosnyák rivális legyőzésével jutott az elődöntőbe, ahol az olasz Francesco Maiettát győzte le, majd a fináléban az ukrán Viktor Petrovot is felül múlta egyhangú pontozással.
Hámori az első fordulóban erőnyerő volt, majd egy szerb és egy holland bokszoló legyőzésével került a négy közé, itt az örmény Henrik Szargszjanon lépett túl. A döntőben a szintén ukrán Vladiszlav Mihajlov következett, ahol azonban megosztott pontozással vereséget szenvedett.

Címkék: Ökölvívás-Eb

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

2024. Július 22. 07:57, hétfő | Sport

Balaton-átúszás - Több mint 11 ezren indultak

Több mint 11 ezren vettek részt a szombatról vasárnapra halasztott 42. Lidl Balaton-átúszáson, melyen a férfiaknál holtverseny született, míg a nőknél Juhász Janka győzött.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

2024. Július 21. 08:16, vasárnap | Sport

Gazdag Dániel mesterhármasával győzött a Philadelphia - Videó

Gazdag Dániel mesterhármasával a Philadelphia Union 3-0-ra legyőzte a vendég Nashville-t az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szombati játéknapján.