Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Szeptember 01. 10:58, péntek | Belföld
Forrás: mti

Egy kutya állította le a 3-as metrót a fővárosban

Egy kutya állította le a 3-as metrót a fővárosban

Pótlóbuszok járnak a 3-as metró helyett a Lehel tér és Nagyvárad tér közötti szakaszon, mert péntek délelőtt az alagútba szaladt egy kutya - tájékoztatta a BKK fődiszpécsere az MTI-t.

A pótlás eredetileg a Deák tér és Újpest-Központ megállók között indult el, de a kutya mozgásának megfelelően módosítani kellett - mondta a szakember.

Az eb az Árpád hídi metrómegállóban szakadt el gazdájától - tette hozzá Bakó Pál.

Az elszabadult kutyát állatvédők, kutyás rendőrök próbálják kihozni a metróalagútból. Amint sikerül befogni, újraindul a metróközlekedés a 3-a metró teljes útvonalán - mondta a BKK fődiszpécsere.

FRISSÍTÉS

Sikerült befogni az alagútba tévedt kutyát az Árpád hídi metrómegállónál, így újra teljes szakaszon jár a 3-as metró - tájékoztatta a BKK fődiszpécsere pénteken délelőtt az MTI-t.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.