Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2023. Május 30. 12:16, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

EGY HÉT BALESETEI SZÁMOKBAN

EGY HÉT BALESETEI SZÁMOKBAN

Nógrád vármegyében az elmúlt egy héten közúti közlekedési balesetben kilencen sérültek meg

A 23-as számú főúton, Nádújfalu irányából Nemti irányába haladt egy 29 éves férfi személygépkocsival 2023. május 25-én 11 óra 30 perc körüli időben, amikor eddig tisztázatlan körülmények között az úttestről letért és a vízelvezető árokba lehaladt. A baleset következtében a jármű sofőrje és utasai is megsérültek.

Szécsény irányából Salgótarján felé a 22-es számú főúton közlekedett május 27-én reggel 9 órakor a 72 éves sofőr, amikor az enyhén balra ívelő kanyarban az útpadkára lehaladt, majd egy lakóház kerítésének és egy vezetéket tartó oszlopnak ütközött.

A Nógrád vármegyei rendőrök a héten további öt személyi sérüléssel járó és tizenöt anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében a KRESZ szabályainak betartása mellett, minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek, továbbá a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

A felelőtlen járművezetők nemcsak saját, de mások életét, testi épségét is veszélyeztetik.

…hogy mindenki hazaérjen!

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 11:35, péntek | Helyi

Online árult bájak!!!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett miatt folytat eljárást egy 33 éves férfi ellen, aki nemcsak élettársát, hanem más nőket is közvetített szexuális szolgáltatások céljából.

2024. Június 14. 10:00, péntek | Helyi

Folytatódik a viharkárok felszámolása!

Csaknem háromszáz bejelentés érkezett hétfőn a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra az előző éjszakai vihar okozta károk miatt.

2024. Június 14. 09:00, péntek | Helyi

Pénteken kezdődik a Balaton Piknik.

A nemzetközi előadók és magyar zenekarok fellépése mellett napközben a város ismert és rejtett érdekességeit, éttermeit, kávézóit lehet felfedezni, de piacok és vezetett túrák is várják az érdeklődőket a tihanyi Balaton Pikniken jú

2024. Június 14. 08:44, péntek | Helyi

Péntektől szól a Nemzeti Sportrádió!!!

Pénteken reggel hat órakor szólal meg először a közmédia új rádiócsatornája, a Nemzeti Sportrádió, Csisztu Zsuzsa, Risztov Éva és Szécsi Zoltán műsorvezetésével.