Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2014. November 03. 12:58, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Egy gyengénlátó solymári férfit raboltak ki segítséget színlelve

Egy gyengénlátó solymári férfit raboltak ki segítséget színlelve

Őrizetbe vettek egy 27 éves férfit, aki vasárnap késő este Budapesten először "segített" egy gyengénlátónak, majd solymári lakásáig kísérte és kirabolta - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a Kesznyéten élő N. László a főváros egyik zebráján segített az átkelésben a későbbi sértettnek, majd a közeli éjjel-nappali boltba is elkísérte az 59 éves solymári férfit, aki a villamosra felszállva közölte: nem kér a további segítségből.
Ennek ellenére N. László a házáig kísérte a gyengénlátó férfit, akitől az ingatlanhoz érve megpróbálta elvenni a táskáját, sikertelenül. A támadó ekkor ököllel halántékon ütötte áldozatát, elvette a táskát, s elmenekült.
A pilisvörösvári rendőrök egy a főváros felé tartó buszról szállították le a rablás gyanúsítottját, majd kihallgatása után őrizetbe vették. Ellene - előzetes letartóztatásának kezdeményezése mellett - a Budaörsi Rendőrkapitányság indított eljárást - tette hozzá a PMRFK szóvivője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.