Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2013. November 24. 07:30, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Egy éven át zaklatta az idős asszonyt

Egy éven át zaklatta az idős asszonyt

A zaklatás vétség bűncselekmény miatt indult nyomozást vádemelési javaslattal a hatóság lezárta.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B.Norbertné 36 éves pásztói lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. október 15-ét megelőzően közel egy évig a gyanúsított - napi rendszerességgel – telefonon vagy személyesen zaklatott egy idős hölgyet, tőle anyagi segítséget kérve. A 36 éves nővel szemben a Pásztói Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.