Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. November 13. 08:33, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Egészségnapot rendeznek Salgótarjánban

Egészségnapot rendeznek Salgótarjánban

A Belszervi Betegek Salgótarjáni Egyesülete a „helyi sajátosságok az egészségügyben” és a „partnerség” jegyében rendezi meg VIII. városi egészségnapját Salgótarjánban.

A Belszervi Betegek Salgótarjáni Egyesülete a „helyi sajátosságok az egészségügyben” és a „partnerség” jegyében rendezi meg VIII. városi egészségnapját Salgótarjánban. A programra 2011. november 14-én 9.30-16.00 óráig kerül sor a Cafe Frei Kávézó előadótermében és a József Attila Művelődési és Konferencia Központban.
A helyi sajátosságok az egészségügyben témakörben előadást tart dr. Bercsényi Lajos, a Szent Lázár Megyei Kórház főigazgató főorvosa „A megyei kórház tevékenysége, pályázati eredmények, helyi sajátosságok az egészségügyben” címmel, majd dr. Surján Orsolya megyei tiszti főorvos Nógrád Megye egészségügyi helyzetéről, míg dr. Ferkó Attila háziorvos, reumatológus a háziorvosi hálózat szerepéről tájékoztatja az érdeklődőket. Testi felüdülésként a Csigaház Egyesület „Légy a mozdulatban itt és most” című jógagyakorlataiba kapcsolódhatnak be az egészséges életmód követői. A partnerség program keretében dr. Diósiné Taracsák Judit, a Civil Kerekasztal vezetője a civil szervezetek működéséről ad tájékoztatást, majd bemutatkozik a somoskőújfalui „Minőségi Életet az Éveknek” egészségmegőrző és betegségmegelőző klub és a Természetgyógyászok Regionális Szövetsége.
A programokat kóstolók, kiállítások kísérik és az egészségbörze keretében önkéntes véradásra, kezelésekre és ingyenes szűrővizsgálatokra kerül sor.

Címkék: egészség nap

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.