Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Május 08. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: salgotarjan.hu

Ebösszeírás 2015.

Ebösszeírás 2015.

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata – jogszabályi kötelezettségének eleget téve – Salgótarján közigazgatási területén ebösszeírást végez.

Az ebösszeírás során az ebtartók 2015. augusztus 31-ig kötelesek a Salgótarjánban tartott ebekről a postai úton minden háztartásba eljuttatott szórólap hátoldalán, illetve a www.salgotarjan.hu internetes oldalon elhelyezett adatlapon található adatokat szolgáltatni és azokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Az adatszolgáltatás teljesíthető:
1./ elektronikusan, az önkormányzat internetes oldalán kitöltött adatlap továbbításával, vagy e-mailen az eb@salgotarjan.hu címre mellékletként csatolva;
2./ papír alapon a kitöltött adatlap postázásával (Salgótarján MJV Polgármesteri Hivatala Hatósági Iroda 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.) vagy személyes leadásával (306. irodán, vagy a Városháza földszintjén elhelyezett urnába bedobva).

Az adatszolgáltatás kötelező, mely kizárólag hiánytalan és határidőben történő adatszolgáltatással teljesíthető! Az adatszolgáltatási kötelezettség teljesítését a Polgármesteri Hivatal Hatósági Irodájának munkatársai 2015. szeptember 1-jét követően ellenőrizni fogják!

Aki mulasztásával az állatok védelmére, kíméletére vonatkozó jogszabály előírásait megsérti, vagy annak nem tesz eleget – különös tekintettel a kötelezően előírt adatszolgáltatás elmulasztására – az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény rendelkezéseinek értelmében állatvédelmi bírságot köteles fizetni. A bírság mértéke 30.000 Ft.

Az összeírással kapcsolatban további információ, felvilágosítás kérhető Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Irodáján (személyesen a 306. irodában, telefonon: (32) 422-397, e-mail: hatosag@salgotarjan.hu).

Letölthető adatlap postai, személyes vagy emailben (eb@salgotarjan.hu) történő beküldéshez:Ebösszeíró adatlap.Az űrlapot megtalálja a Tarjáni Városlakó újság 2015. május 7-én megjelenő kiadásában is!

Webes űrlap:Ebösszeírás űrlap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.