Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Január 28. 11:56, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Dunába ugorva mentett ki egy nőt

Dunába ugorva mentett ki egy nőt

Dunából mentette ki egy nőt a rendőrt Budapesten szombaton.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, Csík Zoltán törzszászlós január 27-én 13 óra 45 perckor szolgálata közben a kocsijából észrevette a Budapest V., Id. Antall József rakparton, hogy a hajókikötő ponton közelében egy hátán fekvő nő sodródik a Dunán.
Csík Zoltán törzszászlós a partról próbált segíteni, majd a Dunában 6-8 métert úszott és kimentette a vízből a bajba jutott nőt, akit a helyszíni ellátását követően a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek további kivizsgálás céljából.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője, Bucsek Gábor vezérőrnagy Csík Zoltán törzszászlóst a helyszínen jutalomban részesítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.