Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2015. Augusztus 06. 10:10, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Dühében hirdetőtáblákat rongált

Dühében hirdetőtáblákat rongált

A rendőrök a 22 éves szügyi férfit elfogták a helyszín közelében.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves szügyi férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. augusztus 5-re virradó éjszaka Magyarnándor belterületén - édesapjával történő vitát követően - két nagy méretű hirdetőtáblába több alkalommal belerúgott, ököllel beleütött. A táblák ennek következtében kiszakadtak és eltörtek.

A Magyarnándori Rendőrőrs járőrei a település belterületén elfogták 22 éves férfit, aki a gyanúsítottként történő kihallgatása alkalmával a cselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 12:00, szerda | Helyi

Egy családi ház konyhája égett Salgótarjánban.

Tűz keletkezett egy családi házban kedd délután Salgótarjánban, a Karancs úton. A százhúsz négyzetméteres, kétszintes épület konyhájában keletkezett a tűz, a lángok az előszobát is érintették.

2024. Július 31. 11:21, szerda | Helyi

Balatoni Katalin: augusztus 1-jén megkezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba.

Augusztus 1-jén megkezdődik annak a 13 millió tankönyvnek a kiszállítása az iskolákba, amelyek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) üllői raktárában várakoznak jelenleg.

2024. Július 31. 09:00, szerda | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 31. 08:15, szerda | Helyi

Sok-sok napsütés.

Szinte mindenhol zavartalan napsütésben lesz részünk, csapadék sehol sem várható.