Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. December 21. 09:53, hétfő | Helyi
Forrás: police

Drogériákból loptak

Drogériákból loptak

A salgótarjáni nyomozók befejezték egy 34 éves férfi és 67 éves társa ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 34 éves karancslapujtői, valamint a 67 éves budapesti lakos ellen.

A két férfi 2020. március 3-án 12 óra körül a megyeszékhely egyik drogériájából márkás kozmetikai termékeket, valamint elektromos borotvát tulajdonított el. A 67 éves férfi a kabátja belső zsebébe rejtette a 34 éves társa által előzőleg kiválasztott termékeket, majd a kassza vonalát fizetés nélkül elhagyták. Ezt követően a gyanúsítottak felkerestek egy másik salgótarjáni drogériát, és onnan hasonló módszerrel 96000 forint értékben szempillaspirált vittek el.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.