Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2023. November 10. 20:27, péntek | Bulvár
Forrás: promotions/web/zsuffa csaba

Bruce Willis állapota - Drámai fejlemények - szomorú ezt hallani a színészről

Bruce Willis állapota - Drámai fejlemények - szomorú ezt hallani a színészről

Megrázta az egész világot, mikor Bruce Willis családja bejelentette, hogy a Die Hard és az Armageddon sztárja frontotemporális demenciában, egy olyan betegségben szenved,

ami viselkedési és nyelvi problémákat okoz. Bruce Willis családja rendszeresen hírt ad a filmszínész állapotáról, hiszen rajongók milliói aggódnak kedvencükért, és most ismét újabb fejlemények érkeztek.

Bár egy ideig a család reménykedett benne, hogy találnak gyógymódot Willis súlyos helyzetére, felesége azonban nemrég közölte, hogy az utolsó remény is elszállt;

EL KELLETT FOGADNIUK, HOGY A VILÁGSZTÁR BETEGSÉGE GYÓGYÍTHATATLAN.

Azóta igyekeznek minden idejüket vele tölteni, de a színész állapota egyre rohamosabban romlik, most már a külvilággal való kommunikáció is nehezére esik; nem igen tud beszélni, és ismerőseit is alig ismeri fel. Glenn Gordon Caron, A simlis és a szende című sorozat rendezője nemrég meglátogatta Bruce Willis-t az otthonában. A direktor legutóbb akkor volt nála látogatóban, mikor a kultikus sorozat újbóli közönség elé tárásáról beszélt a színésszel, de ez sem volt olyan könnyű, hiszen a betegsége már akkor is előrehaladott volt.

Hozzá kell tenni, hogy akkor még nem volt annyira beszédképtelen, mint most. Glenn Gordon Carson drámai fejleményekről számolt be Bruce Willis állapotával kapcsolatban.

„Már nem igazán fejezi ki magát szavakkal. Korábban mohó olvasó volt, még ha nem is akarta, hogy ezt tudják róla, de ma már nem is olvas. A nyelvi készségeknek már nincs birtokában, de attól ő még mindig Bruce. Ha vele vagy, tudod, hogy ő Bruce, és hálás vagy, amiért ott van veled. De az életöröme már a múlté”

A rendező hozzátette, hogy néhány havonta meglátogatja Bruce Willis-t, szóval ha más nem, tőle mindig kapunk majd újabb információkat a színész hogylétéről.

Ha tetszett a cikk, ossza meg kedvenc Facebook csoportjában, vagy saját oldalán!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.