Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Február 01. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Dohányboltban verekedtek

Dohányboltban verekedtek

A 25 éves és 47 éves férfi egy üzlethelyiségben támadt haragosára.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Norbert 25 éves tari és M. Sándor 47 éves ecsegi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint gyanúsítottak a minap Tar községben, egy dohányboltban előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 25 éves férfit, majd az italos hűtőszekrénynek és a boltban lévő sörös rekeszeknek lökték. Az üzletből kilépő férfit a bolt előtti területen több alkalommal megütötték. A cselekményt követően M. Norbert és M. Sándor a helyszínről eltávozott, akiket a járőrök a község belterületén, az utcán elfogtak, a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a személyeket gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: dohánybolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ