Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Hírek

2011. November 18. 12:32, péntek | Helyi
Forrás: Infonograd

Diákok meséltek a kórházban

Diákok meséltek a kórházban

A salgótarjáni Madách Imre Gimnázium diákjai látogatták meg a Szent Lázár Megyei Kórház gyermekosztályának betegeit, hogy mesét olvassanak nekik.

A salgótarjáni Madách Imre Gimnázium diákjai látogatták meg a Szent Lázár Megyei Kórház gyermekosztályának betegeit, hogy mesét olvassanak nekik. A K&H gyógyvarázs program keretében szervezett „meseolvasó kisdoktorok” programsorozat célja, hogy megismertesse a diákokat az önkéntes munka örömével. A gimnazisták egy órára feledtették a beteg gyerekekkel a kórházi lét nehézségeit.

A K&H gyógyvarázs 2010 őszén indította el a meseolvasási programot, amelyben középiskolai osztályok vesznek részt. A program különösen aktuális most, mivel 2011 az önkéntesség éve.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 14:22, péntek | Helyi

Nav: ügyfélfogadási rend változás

2022. December 09. 10:53, péntek | Helyi

Sapka, sál, és téligumi

Kérjük, fogadják meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ajánlásait a téli közlekedéssel kapcsolatosan.

2022. December 09. 10:50, péntek | Helyi

Újabb embercsempész rendőrkézen

A Nógrád megyei rendőrök egy cseh állampolgárt vettek őrizetbe.

2022. December 09. 10:45, péntek | Helyi

Ügyészek a pályaorientációs napon

Két ügyész is részt vett a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnáziumban megrendezett pályaválasztási napon, melynek célja az volt, hogy az iskolaválasztás előtt álló tanulók minél több szakterületet megismerhessenek.